Происшествия | Николаев, 13 Августа, 2023

У суботній вечір у Миколаєві сталося кілька бійок

Свежие новости: У суботній вечір у Миколаєві сталося кілька бійок

Увечері в суботу, 12 серпня, у центральній частині Миколаєва сталося кілька інцидентів, які переросли у бійки.

Зокрема, на перетині вул. Прикордонний та 1-й Слобідський чоловік бив жінку. Судячи з діалогу, який між ними відбувався, або дружину, або співмешканку. Жінка голосно кричала, проте на допомогу до неї ніхто не поспішав.

Наступний інцидент стався у невеликому продовольчому магазині на вул. 6-й Слобідській. Там сталося зіткнення чи продавця з покупцем, чи двох покупців.

І нарешті ще одна сутичка мала місце біля кафе на перетині пр. Центрального та вул. 3-й Слобідський, прямо на зупинці громадського транспорту. Тут побилися двоє молодих людей. Причина бійки була банальна — під час спілкування один із них назвав іншого долбо...бом. Через що відразу отримав удар у ніс. Судячи з характеру отриманих ушкоджень, ніс своєму опоненту молодик не лише розбив, а й зламав. Подальшій ескалації подій запобігли люди, які перебували на зупинці, які розтягнули тих, хто б'ється.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости