Криминал | 26 Октября, 2023

У США відбулася масова стрілянина: 22 загиблих, десятки поранених

Свежие новости: У США відбулася масова стрілянина: 22 загиблих, десятки поранених

У ніч на 26 жовтня невідомий влаштував масову стрілянину в місті Льюїстон, штат Мен, США. Загинули щонайменше 22 особи, поранені від 50 до 60 людей.

Місцева поліція повідомила про стрілянину близько 20:00 за місцевим часом, зараз відомо про щонайменше три точки нападу - на Годдард-роуд, Моллісон-Вей і 500-му кварталі Лінкольн-стріт. Невідома, озброєна рушницею досі на волі, поліція евакуювала мешканців деяких довколишніх будинків.

Поки що відомо про 22 загиблих та від 50 до 60 поранених, однак точна кількість жертв може збільшитися.

За словами високопосадовця Білого дому, президент Джо Байден був проінформований про стрілянину і пообіцяв повну федеральну підтримку.

"Президент був проінформований про те, що зараз відомо про масову стрілянину в Льюїстоні, штат Мен, і продовжуватиме отримувати нову інформацію", - сказав чиновник.

Видання пише, що в базі даних для співробітників правоохоронних органів говориться, що Кард був інструктором з вогнепальної зброї, яка колись служила в армії США.

Нещодавно Кард повідомив про проблеми із психічним здоров'ям, включаючи голоси в голові. Крім цього, він нещодавно погрожував розстріляти базу Національної гвардії у Сако, штат Мейн.

У базі даних також сказано, що цього літа Кард перебував у психіатричній лікарні протягом двох тижнів, а потім був звільнений.

Поліцейський департамент Льюїстона заявив, що підозрюваного звуть Роберт Кард, йому 40 років.

"Карда слід вважати озброєною та небезпечною. Будь ласка, зв'яжіться з правоохоронними органами, якщо вам відомо про його місцезнаходження", - йдеться у повідомленні управління поліції у Facebook.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты