Общество | Снигиревка, 4 Августа, 2017

У Снігурівській виправній колонії №5 перевірили дотримання прав в’язнів

Свежие новости: У Снігурівській виправній колонії №5 перевірили дотримання прав в’язнів

Стан забезпечення законності під час перебування громадян у місцях позбавлення волі є незмінним чинником цивілізованого суспільства, тому це питання є одним з пріоритетів у діяльності органів прокуратури.

Проведені за участі фахівців комплексні перевірки в державних установах «Казанківська виправна колонія № 93», «Ольшанська виправна колонія № 53», «Снігурівська виправна колонія № 5»  та «Арбузинська виправна колонія № 83» засвідчили, що переважна більшість житлових секцій та приміщень для зберігання особистих речей засуджених, відділень соціально-психологічної служби виправних колоній потребують проведення ремонту (у окремих приміщеннях на стелі виявлено плісняву, підлога має значні дефекти, а покриття не дозволяє проводити якісне прибирання та дезінфекцію, тощо).

У ході проведених перевірок органами прокуратури області поновлено права 38 в’язнів на належне медико-санітарне та матеріально-побутове забезпечення.

Результати проведених перевірок обговорено на нарадах за участю керівників установ виконання покарань області, де вказано останнім на недоліки у діяльності випраних колоній та окремих службових осіб.

З огляду на виявлені порушення вимог законодавства керівництву установ виконання покарань області Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України скеровано 4 документи прокурорського реагування.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости