Общество | Снигиревка, 26 Июня, 2017

У Снігурівці відбулися святкові випускні вечори

Свежие новости: У Снігурівці відбулися святкові випускні вечори

Минулими вихідними, 24 червня, у місті Снігурівка відбулося справжнє свято молодості й краси. Адже у міських школах — випускні вечори! Вулиці міста заполонила молодь і святково одягнені люди – всі поспішають підтримати випускників, адже вони переступили поріг школи й вступили в доросле життя! Нехай воно буде щасливим для них, нехай збуваються всі їхні юнацькі задуми й мрії.

Випускний вечір, який святкували випускники міської ЗОШ №1 в районному будинку культури відвідала голова районної державної адміністрації Інна Бойко. Вона від щирого серця побажала випускникам наснаги і завзяття у житті, здійснення мрій та втілення у життя найсміливіших планів. Вітаючи випускників голова адміністрації від імені депутата обласної ради Юрія Кормишкіна пообіцяла підтримувати випускницю ЗОШ №1 Паламаренко Альону, якій буде оплачено рік навчання у юридичній академії .

Цьогоріч у ЗОШ №1 17 випускників. Радість свята з випускниками прийшли розділити цього вечора їх батьки, друзі, вчителі. Свято було наповнене піснями, танцями, щирими словами та побажаннями.

Отож, ще раз вітаємо випускників, їхніх вчителів і батьків. Адже пройдено важкий і важливий етап у житті кожного випускника. Його вони пройшли під пильною опікою й підтримкою батьків і рідних, своїх учителів. А тепер їм доведеться самим прокладати свій шлях у житті. А життя, як кажуть люди, це «не поле перейти». Та всі труднощі потрібно долати, завжди шукати свою стежину, своє місце в цьому житті. І тоді обов’язково прийдуть успіх і добро.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости