Криминал | Снигиревка, 21 Марта, 2018

У Снігурівці судитимуть рецидивіста-ґвалтівника – йому «світить» 10 років за ґратами

Свежие новости: У Снігурівці судитимуть рецидивіста-ґвалтівника – йому «світить» 10 років за ґратами

За належного процесуального керівництва Снігурівського відділу Баштанської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування  у кримінальному провадженні стосовно 47-річного мешканця Снігурівського району, який здійснив замах на зґвалтування.

У ході розслідування встановлено, що у січні 2018 року підозрюваний, будучи раніше судимим за зґвалтування неповнолітньої дівчини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у вечірній час із застосуванням фізичної сили затягнув 47-річну жінку до лісосмуги на автодорозі та, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, намагався вступити з нею в статеві зносини.

Скориставшись можливістю жінка вирвалась від нападника та одразу звернулась до правоохоронців, які своєчасно його затримали. Його злочинця кваліфіковані за ч.2 ст.15, ч.2 ст.152 КК України. 20 березня обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. За вчинене зловмиснику  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты