Общество | Снигиревка, 6 Апреля, 2024

У Снігурівці переобладнали укриття

Свежие новости: У Снігурівці переобладнали укриття

У Снігурівці провели переобладнання протирадіаційного укриття. Раніше сховище перебувало у неналежному технічному стані, проте наразі жителі мають можливість скористатися надійним захистом у разі обстрілів військ країни-агресора.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Як зазначають у відомстві, в серпні минулого року керівник Баштанської окружної прокуратури звернувся до суду, вимагаючи від комунального підприємства Снігурівської міської ради негайно привести протирадіаційне укриття до стану готовності для використання. Протирадіаційне сховище, площею понад 160 квадратних метрів, розраховане на 200 осіб, перебувало у неналежному технічному стані та не могло забезпечити належний рівень захисту населення.

"Під час розгляду справи судом, відповідачем самостійно усунуто порушення законодавства та приведено споруду цивільного захисту у готовність до використання за призначенням, що стало підставою для прийняття судом рішення про закриття провадження у справі", - повідомили в прокуратурі.

Тепер мешканці одного з житлових кварталів Снігурівки, яка перебуває у зоні постійних обстрілів військами країни агресора, можуть відчувати себе безпечно завдяки переобладнаному укриттю, призначеному для цивільного захисту.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты