Общество | Снигиревка, 18 Мая, 2023

У Снігурівці на Миколаївщині відбудовують пішохідний міст

Свежие новости: У Снігурівці на Миколаївщині відбудовують пішохідний міст У Снігурівці на Миколаївщині відбудовують пішохідний міст

У Снігурівці на Миколаївщині станом на 17 травня відновлюють пішохідний міст. Переправу, яка зʼєднує місто з іншими населеними пунктами громади, підірвали російські війська, відступаючи з міста під час деокупації в листопаді 2022 року.

Про це журналістам Суспільного розповів начальник військової адміністрації Іван Кухта.

Довжина мосту становить близько 70 метрів. За словами Івана Кухти, до підриву конструкція була підвісною, тепер буде понтонною.

"Він в аварійному стані був ще до війни, потребував ремонту. Але, вже під час виходу російських військових звідси, вони підірвали його. Нині (станом на 17 травня — ред.) відновлюємо і маємо надію, що швидко відновимо. Вже пів року люди не мають можливості пересуватись цим мостом", — говорить Іван Кухта.

До ремонту залучили комунальні підприємства та місцевих жителів. Зі слів начальника військової адміністрації, переправа сполучатиме Снігурівку з іншими населеними пунктами, звідки люди дістаються в місто у своїх справах.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты