Общество | Снигиревка, 26 Января, 2021

У Снігурівці через закриття птахофабрики без роботи залишилось близько сотні людей

Свежие новости: У Снігурівці через закриття птахофабрики без роботи залишилось близько сотні людей У Снігурівці через закриття птахофабрики без роботи залишилось близько сотні людей

Через закриття філії «Снігурівська птахофабрика» ПНВК «Інтербізнес», яка знаходиться в Снігурівському районі Миколаївської області, близько сотні людей залишилось без роботи.

Про це в коментарі інтернет-виданню «АгроЮг» розповів Євген Манженко, начальник відділу зі зв’язків з громадськістю агрохолдингу «Авангард».

Варто нагадати, що раніше в компанії заявили про тиск з боку НАБУ. В результаті було припинено роботу 37 підприємств, в тому числі Снігурівської птахофабрики. Без роботи залишились 13 тисяч українців, а держбюджет тільки за минулий рік недоотримав 1,5 млрд грн податків.

«Снігурівська птахофабрика на даний момент не працює повністю. У нас вже 1,5 роки відбувається тиск на нашу компанію з боку НАБУ. Ми вважаємо, що судійський тиск не має нічого спільного з правосуддям. Тому що фактично те, що стосується наших птахофабрик, там відбуваються якісь незрозумілі дії. До того, як всі ці негативні дії розпочались, птахофабрика успішно працювала, ми планували її розвивати, ми планували капітальний ремонт шести пташників. Зробили реконструкцію чотирьох пташників. В 2019 році у нас були плани розвитку», – прокоментував Євген Манженко.

За його словами, ще у 2018 році проектна потужність птахофабрики становила 150 тисяч голів птиці. Вже у 2019 році планували довести показники до 350 тисяч голів і більше 100 млн яєць на рік.

«На жаль, через цей тиск всі ці плани наші не були реалізовані», – нарікає співробітник агрохолдингу, до складу якого входила Снігурівська птахофабрика.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости