Происшествия | 10 Сентября, 2019

У школі в Черкасах розпилили газ: 20 дітей потрапили до лікарні

Свежие новости: У школі в Черкасах розпилили газ: 20 дітей потрапили до лікарні

Внаслідок розпилення газу у черкаській школі №29 госпітлізували близько 20 учнів.

«10 вересня о 12:30 до оперативно-координаційного центру Управління зі школи №29 (вул. Карбишева, 5), надійшло повідомлення, про розпилення у приміщенні фоє агресивної газової суміші», – йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

Як зазначається, після отримання повідомлення, відповідно до інструкцій взаємодії, на місце події були спрямовані усі служби екстреного виклику.

«Для проведення експрес-аналізу на місце події оперативно прибули фахівці хімічного, радіологічного та бактеріологічного захисту аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС. За результатами тестового обстеження, а також проведених замірів повітря та ґрунту на вміст шкідливих речовин, перевищень гранично допустимих норм не виявлено. Радіаційний фон в школі в нормі», – додали рятувальники.

Крім того, навчальний процес станом на 10 вересня в закладі тимчасово припинено. Зі школи проведено евакуацію 257 учнів. Приміщення, в якому сталося розпилення газового балончика провітрене.

Повідомляється, що працівники швидкої медичної допомоги на місці провели обстеження учнів. Для додаткового обстеження, до Черкаської обласної дитячої лікарні госпіталізували 20 учнів. Обстеження учнів триває.

«Станом на 16:15 на додаткове обстеження залишено 19 дітей ЗОШ №29. Стан здоров’я 18 дітей задовільний, в 1 дитини – середньої тяжкості», – наголосили в ДСНС. 

Джерело: zik.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты