Общество | Николаев, 9 Мая, 2023

У селищі Новогригорівка, що на Миколаївщині, встановлюють модульні будинки

Свежие новости: У селищі Новогригорівка, що на Миколаївщині, встановлюють модульні будинки У селищі Новогригорівка, що на Миколаївщині, встановлюють модульні будинки

У селищі Новогригорівка, що на Миколаївщині, станом на 8 травня встановлюють модульні будинки. Загалом на громаду передали 15 конструкцій. Три споруди вже зібрали в Новогригорівці.

Про це кореспондентам Суспільного повідомив заступник голови Шевченківської ОТГ Віталій Варяниця.

Віталій Варяниця розповів, що загалом Шевченківська громада отримала 15 модульних будинків.

"Їх встановлюють у селищі Новогригорівка в кількості 11 штук. Три штуки будуть встановлені в селищі Зоря та один в селищі Луч. Їх далі будуть утеплювати, ставити ліжка, світло, дроти та обігрівачі", — сказав Віталій Варяниця.

Модульні будинки в Шевченківській громаді, розповів Віталій Варяниця, встановлюють людям, у яких повністю зруйноване житло.

За словами майстрів, в день збиратимуть по два модульних будинки. Усі необхідні матеріали для цього мають, людям необхідно лише підготувати територію для розміщення конструкції.

"Люди підготовлюють нам місце. Ми приїжджаємо і два будиночки в день збираємо. В будинках буде чотири ліжка, освітлення, вони будуть утеплені. Все для того, аби людина зайшла, переночувала в більш-менш комфортних умовах. На них йдуть піддони, ми їх ставимо на палатку, знизу підсипаємо пісок, а зверху йде такий матеріал, який не пропускає воду", — розповів робітник Олександр.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты