Политика | 18 Июня, 2017

У Росії істерика через заяву Клімкіна про важливу роль України для НАТО

Свежие новости: У Росії істерика через заяву Клімкіна про важливу роль України для НАТО

Офіційний представник МЗС Російської Федерації Марія Захарова прокоментувала заяву міністра Павла Клімкіна, який закликав НАТО повчитися в України боєготовності.

Свою думку вона висловила на власній сторнці в Фейсбук.

"З Україною НАТО буде легше готуватися до нових викликів, аніж без неї. Знаєте, чому? Тому що одним викликом буде менше. А як вам приваблива пропозиція альянсу повчитися в України боєготовності при тому, що саме Київ запевняє всіх у наявності в Донбасі " тисяч російських танків ", - написала Захарова.

До всього вона також порівняла ситуацію з включенням України до Євросоюзу з польотом на Місяць.

Як відомо, раніше Захарова заявила, що у росіян в генетичному коді записано тотальне неприйняття війни.

Офіційний речник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що російський народ не можна вважати агресором, так як "неприйняття війни записано у російських людей на генетичному рівні".

В інтерв'ю одному з пропагандистських видань Захарова привела в приклад західні країни, де у спадок прийнято передавати віяла, в той час як в Росії пам'ятний подарунок - це бойова нагорода. "Ми виросли на пам'ятках. У нас в генетичному коді записано тотальне неприйняття війни. Які ж з нас агресори?" - сказала вона. Користувачі мережі одразу висміяли заяву "рупора Кремля". "І ніякого алкоголізму генетично взагалі! Просто п'ють! І війни генетично немає, просто... Просто постійно воюють! Все природно! Мудра Машка, ай, мудра! Тому що голова велика!" - написав один з користувачів.
Також юзери нагадали Захарової, у скількох війнах брала участь Росія за останні 20 років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты