Общество | 11 Ноября, 2018

У поліції розповіли про результати використання TruCam

Свежие новости: У поліції розповіли про результати використання TruCam У поліції розповіли про результати використання TruCam

За місяць використання засобів контролю швидкості TruCam на дорогах України зафіксували більше 5000 порушень.

З 8 жовтня радари використовувалися в тестовому режимі. Водіїв не штрафували, а проводили профілактичну бесіду. З 16 жовтня порушників швидкісного режиму почали притягати до відповідальності.

За словами першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицький, поліцейські не «сидять в засідці», а відкрито чергують на ділянках доріг з підвищеною аварійністю, список яких можна подивитися на сайті поліції. Зазвичай працює екіпаж з двох чоловік, який включає проблискові маячки синього кольору на автомобілі, а також виставляє знак, що попереджає про те, що ведеться фото- і відеофіксація порушень.

На сьогоднішній день патрульна поліція має 25-26 приладами TruCam, але їх кількість буде збільшуватися, тому що пристрої все ще проходять перевірку.

 

Источник: uamotors

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты