Происшествия | 6 Ноября, 2018

У пожежі під Києвом заживо згоріли двоє малолітніх дітей

Свежие новости: У пожежі під Києвом заживо згоріли двоє малолітніх дітей

У ніч на 6 листопада в місті Узин Київської області сталася пожежа. Рятувальникам Білоцерківського району повідомили про займання о 01:01. Внаслідок надзвичайної події загинули двоє дітей і жінка.

Про це пише Информатор з посиланням на прес-службу ДСНС у Київській області.

На вулиці Висока загорівся приватний будинок розміром у 64 квадратних метра. Пожежу локалізували о 02:20 та повністю ліквідували о 3:47. Внаслідок події загинули троє людей, зокрема двоє дітей 2016-го і 2017-го років народження.

 

Як повідомили правоохоронці, за попередньою інформацією, на момент трагедії батьки загиблих дітей працювали в нічну зміну на місцевому заводі. Дітей залишили із сусідкою. Відомо, що будинок опалювався обігрівачем.

Наразі проводяться відповідні експертизи з метою встановлення причини займання. Триває досудове розслідування у рамках порушених кримінальних проваджень за статтею 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости