Криминал | Первомайск, 12 Июня, 2017

У Первомайську злодій пограбув дівчину біля пустиря - правоохоронці встановлюють свідків нападу

Свежие новости: У Первомайську злодій пограбув дівчину біля пустиря - правоохоронці встановлюють свідків нападу

6 червня до поліції Первомайського району звернулася місцева мешканка, яка повідомила правоохоронцям про скоєння розбійного нападу. Про це повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Зі слів заявниці, напад стався у м.Первомайську, коли вона проходила біля багатоповерхового будинку по вул. Корабельній, розташованого поруч із пустирем. Потерпілу наздогнав незнайомець, збив її з ніг та, погрожуючи ножем, відібрав мобільний телефон, гаманець із грошима в сумі 350 гривень й ювелірні прикраси. Заволодівши майном дівчини, зловмисник втік, а потерпіла, оговтавшись, звернулась по допомогу до поліції.

Слідчим відділенням Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.187 КК України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та затримання зловмисника, а також розшукують свідків нападу.

Прикмети злочинця: віком близько 25-30 років, високого зросту – близько 180-190 см, худорлявої статури, очі світло-сірого кольору. Був одягнений: у червону футболку, темні спортивні штани, білі шкарпетки, темні сланці, на голові картуз,обличчя було закрите банданою.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють корисною у розслідуванні інформацією, звертатися до Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Миколаївській області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського,29, або за телефонами (05161) 7-52-02, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости