Общество | Первомайск, 7 Июля, 2017

У Первомайську продовжують горіти сухостої

Свежие новости: У Первомайську продовжують горіти сухостої

За минулу добу, з 5 по 6 липня на території Миколаївщини зареєстровано 9 вогневих випадків сухої трави та сміття на відкритих територіях, зокрема й поблизу житлового сектору. Пожежі сталися у Миколаївському, Вітовському, Єланецькому, Новоодеському районах, смт. Веселинове, містах Миколаїв та Первомайськ. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала близько 16 Га. В переважній частині, причиною пожеж ставало необережне поводження з вогнем.     

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області забезпечено оперативне реагування на всі повідомлення. Від вогню врятовано 3 житлових та 1 дачний будинки.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до всіх громадян! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, не провокуйте пожеж в природних екосистемах та не наражайте на небезпеку себе та своє майно. В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку 101!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости