Криминал | Первомайск, 21 Июня, 2023

У Первомайському районі чоловік до смерті забив співмешканку і пішов спати

Свежие новости: У Первомайському районі чоловік до смерті забив співмешканку і пішов спати

У Первомайському районі поліцейські затримали 38-річного чоловіка за підозрою у вбивстві співмешканки.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

20 червня до відділення поліції № 3 Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця Кривоозерської громади про те, що ввечері він побив свою співмешканку, а вранці виявив її неживою.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що напередодні вечері між потерпілою та її співмешканцем під час спільного вживання алкоголю за місцем їхнього проживання виникла сварка. У ході з’ясування стосунків чоловік завдав жінці множинні тілесні ушкодження голови та тулуба. Після чого зловмисник ліг відпочивати, а зранку виявив співмешканку мертвою.

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі тіло потерпілої направили для проведення судово-медичної експертизи, для встановлення остаточної причини смерті.

За процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області слідчі оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Наразі слідство триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости