Культура | Первомайск, 3 Марта, 2018

У Первомайській політехніці пройшла зустріч з ветераном полку «Азов» та організовано виставку «Палаюче Приазов’я»

Свежие новости: У Первомайській політехніці пройшла зустріч з ветераном полку «Азов» та організовано виставку «Палаюче Приазов’я» У Первомайській політехніці пройшла зустріч з ветераном полку «Азов» та організовано виставку «Палаюче Приазов’я»

У Первомайській політехніці пройшла зустріч з ветераном полку «Азов» та організовано виставку «Палаюче Приазов’я».

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив депутат Первомайської міської ради М. Медведчук.

Читальна зала вишу стала місцем зустрічі студентів з ветераном полку «Азов» Іллею Зелінським, а фойє навчального закладу цими днями урізноманітнила фотовиставка «Палаюче Приазов’я».

Ідея проведення виставки та зустрічі належить цьогорічному випускнику ПФ НУК ім. ад. Макарова Василю Чемоданову. На зустріч, окрім студентів, прибули й депутати міської ради Михайло Медведчук та Євген Шарій.

Присутні мали змогу з перших вуст почути про події трирічної давності, коли полк «Азов» здійснив задачу з послаблення тиску на Дебальцеве, провівши наступальну операцію в інших напрямках, а також створив буферну зону, яка убезпечила Маріуполь від повтору ворожих обстрілів.

По закінченні розмови студенти мали змогу переглянути фільм про Широкинську наступальну операцію та відвідати виставку «Палаюче Приазов’я».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты