ДТП | Новая Одесса, 7 Марта, 2018

У Новоодеському районі ДТП травмовано четверо громадян

Свежие новости: У Новоодеському районі ДТП травмовано четверо громадян У Новоодеському районі ДТП травмовано четверо громадян

Сьогодні, 7 березня, близько 11:55 на автодорозі «Благовіщенськ — Миколаїв» у Новоодеському районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Fiat та Volkswagen.

Повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 33-річний водій Fiat, його пасажири трьох та девяти років, а також 31-річна пасажирка Volkswagen з тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості доставлені до медичного закладу.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

Шановні водії!

Будьте уважними і обережними під час ускладнення погодних умов по можливості утримуйтеся від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав будьте максимально уважними та обережними за кермом.

Пам’ятайте, що дисциплінованість та уважність на дорозі – гарантія безпеки для кожного.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты