ДТП | Новый Буг, 18 Марта, 2018

У Новобузькому районі внаслідок ДТП один пасажир загинув, інший – отримав тілесні ушкодження

Свежие новости: У Новобузькому районі внаслідок ДТП один пасажир загинув, інший – отримав тілесні ушкодження У Новобузькому районі внаслідок ДТП один пасажир загинув, інший – отримав тілесні ушкодження

17 березня приблизно о 23:40 на 219 км автодороги Н-11 «Дніпро – Миколаїв» поблизу с. Новосілля Новобузького району, водій, керуючи автомобілем ВАЗ-2109, за попередніми даними, не впорався із керуванням допустив з’їзд у кювет з перекиданням транспортного засобу та подальшим зіткненням з деревом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє 23-річних пасажирів отримали тілесні ушкодження - один з яких – не сумісні із життям. Другий пасажир був госпіталізований.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты