Криминал | 31 Марта, 2020

У Нідерландах викрали картину ван Гога

Свежие новости: У Нідерландах викрали картину ван Гога У Нідерландах викрали картину ван Гога

З музею біля Амстердама в ніч на понеділок, 30 березня, злодії вкрали картину нідерландського художника Вінсента ван Гога, повідомляє агенція новин dpa. Йдеться про картину ван Гога "Весняний сад", яку художник намалював у 1884 році.

У поліції розповіли, що злодії розбили скляні двері музею Зінгер Ларен поблизу Амстердама близько третьої години ранку за місцевим часом. Сигналізація спрацювала, проте грабіжники встигли втекти до прибуття поліції. Цей музей був закритий через карантин внаслідок пандемії коронавірусу.

Утім, вкрадена картина належала не музею Зінгер Ларен, а була позичена в іншого нідерландського музею - музею Гронінгера. Його співробітники відмовилися повідомити вартість викраденої картини.

Це була єдина картина ван Гога, якою володів музей Гронінгера. У пресрелізі працівники музею заявили, що "шоковані новиною" і наголосили, що "це крадіжка у всіх нас".

 

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты