Криминал | Николаев, 26 Апреля, 2019

У нерестову заборону 15 кг риби вилучили поліцейські зі стихійних ринків міста

Свежие новости: У нерестову заборону 15 кг риби вилучили поліцейські зі стихійних ринків міста

Нагадаємо, що з 1 квітня по 10 червня на території держави проводяться заходи, спрямовані на запобігання вчиненню правопорушень на водних об’єктах в період нерестової заборони.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

25 квітня поліцейські Управління превентивної діяльності спільно з представниками «Рибоохоронного патруля» провели рейд по ринкам та місцях стихійної торгівлі Миколаєва.

Під час проведених заходів до адміністративної відповідальності притягнуті громадяни, які здійснювали продаж риби з порушенням правил благоустрою та порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу.

Відносно правопорушників складені чотири адміністративні протоколи за ст. 152 та ст. 88-1 КУпАП, а також вилучено близько 15 кг риби.

Адміністративні матеріали направлені на розгляд до суду для прийняття законного рішення.

Шановні громадяни, наразі триває заборона на лов всіх видів риби, яка діятиме аж до 10 червня (включно) 2019 року. Винятком є любительська риболовля однією поплавковою вудкою з одним гачком на рибалку або спінінгом в світлий час доби з берега в місцях визначених іхтіологічними відділами Обласних Управлінь рибоохорони. Якщо вам відомі факти порушення правил рибальства, ви можете повідомити за телефонами безкоштовної «гарячої лінії» Управління державного агентства рибного господарства в Миколаївській області – (0512) 43-04-60.

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости