Криминал | 21 Апреля, 2024

У МВС розповіли деталі затримання батька та сина, які вбили поліцейського

Свежие новости: У МВС розповіли деталі затримання батька та сина, які вбили поліцейського

Батько та син, яких підозрюють у розстрілі поліцейських на Вінничині, пояснюють свої дії тим, що везли бойові гранати, а поліція перевіряє їхню причетність до ДРГ. При цьому підозрювані у розстрілі вінницьких поліцейських мали намір втекти з України.

Про це повідомила в ефірі телемарафону речниця Нацполіції Олена Бережна.

– Всі служби працювали над тим, щоб викрити нападників. Так, їм загрожує довічне ув’язнення. Перебували вони в закинутій будівлі та мали намір поїхати за кордон– , – сказала Бережна.

За її словами, причиною нападу на поліцейських, як пояснили затримані, було те, що «вони перевозили бойові гранати і нібито це стало причиною».

– Але як було насправді – встановить слідство, коли будуть знайдені речові докази, – сказала Бережна.

Вона зазначила, що під час затримання цих військовослужбовців – батька та сина – одного з них, а саме старшого, було поранено. Чоловікові була надана необхідна медична допомога, в лікарні він не перебуває.

– Що стосується їх статусу, то перевіряється їх причетність до розвідувально-диверсійної групи. Причини їх вчинку і нападу на поліцейських будуть встановленні слідством, – сказала речниця.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости