Политика | 27 Августа, 2022

У москві згорів автомобіль заступника начальника управління генштабу вс рф

Свежие новости: У москві згорів автомобіль заступника начальника управління генштабу вс рф

У столиці росії москві підпалили автомобіль «БМВ» X6 заступника начальника управління генштабу вс рф Євгена Секретарьова. У генштабі вс рф власник автомобіля відповідає за військову цензуру.

Про це з посиланням на джерела повідомляє російський телеграм-канал «База».

«Євген Секретарьов працює у 8-му управлінні Генштабу. Воно відповідає за військову цензуру: співробітники стежать, щоб у ЗМІ не з'являлася неправильна фактура російської армії. «БМВ» X6 Секретарьова стояла у дворі будинку на Ленінградському шосе і там раптом спалахнула. Найбільше постраждала задня частина авто – багажник повністю вигорів. Слідчі не виключають, що джип Секретарьова хтось підпалив. За кілька метрів від автомобіля вигоріла трава, а також, за словами очевидців, неподалік машини бачили підозрілу дівчину. Однак як вона пов'язана з пожежею – поки що невідомо», - повідомив ТГ-канал .

Пізніше ТГ-канал додав, що жінку, яка підпалила автомобіль заступника начальника 8-го управління генштабу в вс рф, затримали.

«За даними джерел «Бази», вона заявила, що проти «спеціальної військової операції». Раніше ми вже повідомляли, що «БМВ» Х6 Євгена Секретарьова спалахнув на Ленінградському шосе. Найбільше постраждала задня частина авто – багажник повністю вигорів. За даними «Бази», жінка облила бензином багажник автомобіля та підпалила».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости