Общество | 18 Июня, 2023

У морі на пляжах Одеси виявили яйця та личинки гельмінтів: солоність води вдвічі нижча за норму

Свежие новости: У морі на пляжах Одеси виявили яйця та личинки гельмінтів: солоність води вдвічі нижча за норму

За інформацією ГУ "Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" з відібраних 2 проб питної води на санітарно-мікробіологічні показники та 2 проб питної води на санітарно-хімічні показники нестандартних проб не виявлено. У відібраних пробах морської води на паразитарні дослідження на пляжах Ланжерон, Лузанівка, 10 ст. Великого Фонтану, «Аркадія» виявлено яйця та личинки гельмінтів, як людей, так і тварин (гострики, волосоголівці, собачі аскариди) та ооцисти криптоспоридій. Санепідситуація перебуває на постійному контролі.

Про це повідомили в одеській мерії.

За інформацією Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) у відібраних пробах морської води на пляжі «Ланжерон» зафіксовано перевищення зважених речовин у 1,4 раза, солоність нижча за норму у 2,4 раза; у відібраних пробах на 16-й станції Б. Фонтану солоність нижча за норму в 2,4 рази.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты