Политика | Вознесенск, 5 Июля, 2018

У місті Вознесенську відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради

Свежие новости: У місті Вознесенську відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради

04 липня за участі Вознесенського міського голови Віталія Лукова відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради. На засіданні обговорювалось питання архітектурного типу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Центральна, 6 біля Вознесенського центрального ринку в м. Вознесенську відповідно до Ескізної пропозиції архетипів тимчасових споруд та елементів благоустрою, затвердженої Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території міста Вознесенська. Таким чином підприємців, що здійснюють там свою підприємницьку діяльність, попередили про необхідність приведення документів на їхні тимчасові споруди у відповідність до законодавства України, а також про необхідність приведення зовнішнього вигляду цих споруд до вимог Комплексної схеми. Також вирішували питання надання ряду дозволів на розміщення рекламних засобів типу «білборд» на території міста.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Окремо в порядку денному стояло питання створення зони пам’яті для учасників «Революції гідності», учасників війни на Сході України із можливим доповненням іншими пам’ятками останніх значущих історичних подій. На даному етапі важливо було визначитись із місцем розташування даного комплексу, про яке читачам буде повідомлено пізніше. В обговоренні даного питання також брав участь представник громадської організації «Спілка учасників АТО» Вадим Домбровський, який висловив бажання та можливість створення пам’ятника «Захисника України».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты