Политика | Вознесенск, 4 Марта, 2024

У міськраді Вознесенська планують скоротити посаду заступника мера та створити новий відділ

Свежие новости: У міськраді Вознесенська планують скоротити посаду заступника мера та створити новий відділ

У Вознесенську мають намір скоротити посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, а також головного спеціаліста у департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва.

Про це йдеться у проєкті рішення, розміщеного на сайті Вознесенської міської ради.

У документі вказано, що скорочення посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради дозволить у цьому році зекономити 493 тисячі 697 гривень. 

Крім того під скорочення може потрапити головний спеціаліст відділу матеріального забезпечення громади та діяльності комунальних підприємств в Управлінні житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міськради. Вказується, що скорочення дозволить зекономити 158 тисяч 944 гривні.

Разом з тим у міській раді Вознесенська планують створити відділ у справах ветеранів та їх сімей апарату та найняти двох працівників.

«Для забезпечення реалізації державної політики на території громади у справах ветеранів та їх сімей пропонується створити відділ у справах ветеранів та їх сімей апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради у складі двох штатних одиниць. Одна штатна одиниця начальника відділу — потреба у коштах складає 258 тисяч 257 гривень, одна штатна одиниця головного спеціаліста — потреба у коштах складає 191 тисяча 897 гривень», — йдеться у проєкті рішення.

Проєкт рішення Вознесенської міськради. Скриншот документу.Проєкт рішення Вознесенської міськради. Скриншот документу.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты