Политика | Николаев, 8 Января, 2023

У миколаївському ТрО розповіли про втрату побратима

Свежие новости: У миколаївському ТрО розповіли про втрату побратима

Захищаючи Україну, від пострілу російського танку загинув миколаївський військовий з позвним «Охота», який до повномасштабного вторгнення займався фермерством.

Історію миколаївського військового розповіли на сторінці 123 бригади теріторільної оборони.

«Олександр взявся до зброї, а дружина сіла за кермо «буса» і почала працювати за двох – за себе і за чоловіка. Привозила молочні продукти в підрозділ, де служив «Охота». Все було смачно і безкоштовно. «Нічого», – казав Сашко – «подужаємо ординців, скоро Херсон звільнемо, а там вже й Крим недалеко». Хлопці все робили для цього, крок за кроком рухалися вперед і копали, копали рідну землю, аби вберегтися від нескінченних обстрілів», - розповідають на сторінці ТрО.

Як розповіли у бригаді, загинув військовий від пострілу російського танку.

«В один з таких днів сталася довгоочікувана подія - у Сашка народився онук! Життя набуло нового сенсу. Олександр вже мріяв про ротацію і рахував дні, аби притиснути малечу до грудей. За два дні Олександра не стало. Він загинув потрапивши під постріл російського танку, загинув як солдат», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що у бригаді не вказують, коли саме загинув військовослужбовець.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости