Криминал | Николаев, 17 Января, 2023

У Миколаївському районі поліцейські затримали наркобаригу

Свежие новости: У Миколаївському районі поліцейські затримали наркобаригу У Миколаївському районі поліцейські затримали наркобаригу

У Миколаївському районі поліцейські перешкодили розповсюдженню психотропів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Молодик замовив наркотовар через Інтернет та отримав його поштовим сервісом для подальшого розповсюдження. За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю Миколаївської області ДБН НПУ спільно з Управлінням внутрішньої безпеки в Миколаївській області ДВБ НПУ та слідчими відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління у ході відпрацювання оперативної інформації викрили 20-річного закладчика.

В одному із селищ Миколаївського району зловмисник саме отримав на пошті посилку із психотропною речовиною, яку замовив через соцмережу.

Поліцейські вилучили у зловмисника близько 50 грамів амфетаміну, що за цінами «чорного ринку» вартує майже 20 тисяч гривень. Зі слів молодика, психотропи він мав намір розповсюдити.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – це незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

 

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження, за результатами якого буде надана остаточна правова кваліфікація дій зловмисника.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости