Криминал | Николаев, 1 Ноября, 2023

У Миколаївській області зловили двох автовикрадачів

Свежие новости: У Миколаївській області зловили двох автовикрадачів

До чергової частини Вознесенського райуправління поліції звернувся 38-річний мешканець райцентру з повідомленням про те, що двоє знайомих заволоділи його автомобілем BMW X6 та поїхали в невідомому напрямку.

- У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що того ж дня, потерпілому зателефонував 55-річний знайомий, аби зустрітись з ним та ще одним товаришем. Під час зустрічі біля одного із кафе в центрі Вознесенська між заявником та одним із чоловіків виникла сварка, в ході якої 35-річний фігурант завдав ударів потерпілому після чого сів у його автомобіль та зник, - повідомив заступник начальника ГУНП - начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Викрадений транспортний засіб правоохоронці знайшли на одній із вулиць Новоодеського району того ж дня.

У ході подальших слідчо-розшукових дій оперативники райуправління спільно з співробітниками карного розшуку обласного главку поліції та відділу кримінального аналізу, встановили, що до злочину причетний 55-річний житель Вознесенська та 35-річний миколаївець. Правоохоронці з'ясували, що фігуранти неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За силової підтримки роти поліції особливого призначення слідчі затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури затриманим поліцейські оголосили підозри за ч. 3 ст. 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты