Происшествия | Николаев, 30 Мая, 2023

У Миколаївській області на боєприпасі підірвались цивільні громадяни

Свежие новости: У Миколаївській області на боєприпасі підірвались цивільні громадяни У Миколаївській області на боєприпасі підірвались цивільні громадяни

29 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що біля берега Бузького лиману в с. Лимани Галицинівської територіальної громади Миколаївського району двоє чоловіків на автомобілі Mitsubishi наїхали на боєприпас, який здетонував.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Як повідомила потім голова сільської ради Наталя Панаший на своїй сторінці у соціальній мережі, Юрій та Сергій вирішили набрати піску. Нехтуючи попереджувальними знаками, які встановлені вздовж берега, поїхали до лиману. І там авто наїхало на боєприпас, який здетонував. В результаті чого транспортний засіб підірвався, а люди отримали травми та госпіталізовані до медичного закладу, за їх життя борються медики.

Шановні громадяни! Головне управління ДСНС України у Миколаївській області закликає дотримуватись правил мінної безпеки. Маркування, які попереджають про потенційну небезпеку встановлюються не просто так. Спеціальна стрічка, знаки “Небезпечно міни!”, “Стоп міни!”, червоні прапорці в землі — все це попереджає  про те, що території небезпечні, не ігноруйте їх! 

Бережіть себе та своє життя! Якщо натрапили на вибухонебезпечний чи підозрілий предмет, телефонуйте на спецлінії 101 або 102.  

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости