Криминал | Баштанка, 11 Сентября, 2023

У Миколаївській області голова фермерського господарства виявився зрадником

Свежие новости: У Миколаївській області голова фермерського господарства виявився зрадником

61-річний голова фермерського господарства у Баштанському районі Миколаївської області виявився зрадником – перейшов на бік ворога під час окупації.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що обвинувачений під час тимчасової окупації Баштанського району добровільно перейшов на бік ворога. Він передав у розпорядження окупаційній владі та військовослужбовцям Росії господарські будівлі фермерського господарства, засновником та головою якого був. Крім цього, він поселив у себе в будинку військових РФ, зберігав їхній транспорт і речі, які останні відбирали у місцевих жителів.

Також колаборант забезпечував оккупантів продуктів харчування, водою, дровами та паливом, у зв'язку з чим мав привілеї перед іншими місцевими жителями та міг безперешкодно пересуватися та продовжувати займатися своєю підприємницькою діяльністю.

Спеціальне досудове розслідування здійснювалося СБУ в Миколаївській області.

Прокурори Миколаївської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо 61-річного мешканця Баштанського району Миколаївської області за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

На даний момент обвинувачений перебуває у розшуку.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты