Происшествия | Николаев, 9 Апреля, 2023

У Миколаєві знайшли зниклу дівчинку: ховалась у лісосмузі після сварки

Свежие новости: У Миколаєві знайшли зниклу дівчинку: ховалась у лісосмузі після сварки У Миколаєві знайшли зниклу дівчинку: ховалась у лісосмузі після сварки

У суботу, 8 квітня, у Миколаєві поліцейські розшукали 12-річну дівчинку.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Повідомлення про те, що в обласному центрі зникла неповнолітня надійшло до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління вчора близько 19:00 від місцевої мешканки.

За словами заявниці, її онука вдень пішла з дому та місце її знаходження жінці невідоме.

На пошуки дівчинки негайно були задіяні слідчо-оперативна група, весь особовий склад сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1, оперативні служби обласного главку, співробітники кінологічної служби поліції та ювенальної превенції.

Упродовж декількох годин пошуків правоохоронці встановили місцезнаходження розшукуваної. На слід безвісти зниклої вийшла вівчарка Альма. Вона й привела правоохоронців до біглянки. Як з’ясувалось, дівчинка після сварки з матір’ю ховалась від родичів у лісосмузі поблизу дачного кооперативу, розташованого в декількох кілометрів від будинку.

Наразі з нею усе гаразд.

Правоохоронці закликають дорослих слідкувати за своїми неповнолітніми нащадками, приділяти їм більше уваги, знаходити компроміс, завжди знати про їхнє місцезнаходження, коло спілкування та інтереси.

У разі зникнення дитини негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости