Криминал | 12 Февраля, 2024

У Миколаєві зловмисник кинув на вулиці в людей гранату

Свежие новости: У Миколаєві зловмисник кинув на вулиці в людей гранату

У Миколаєві 29-річний зловмисник кинув на вулиці гранату у своїх знайомих.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вказується, що інцидент стався пізно ввечері 10 лютого. До відділення поліції № 3 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від миколаївців про те, що поряд з магазином по вулиці 295-ї Стрілецької Дивізії невідомий кинув вибухівку в двох чоловіків, після чого втік з місця скоєння злочину.

«Під час проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські карного розшуку, оперативники відділення поліції та фахівці відділу кримінального аналізу встановили особу фігуранта та його місцезнаходження. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець.

Поліцейські з'ясували, що між зловмисником та постраждалими виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків фігурант дістав гранату та кинув в опонентів. Внаслідок вибуху тілесних ушкоджень дістали чоловіки у віці 28 та 34 років», - йдеться у повідомленні.

З місця події поліцейські вилучили фрагмент запалу та направили його на експертне дослідження.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури правоохоронці повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув'язнення. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости