Культура | Николаев, 3 Июня, 2019

У Миколаєві визначили кращого співака з народу

Свежие новости: У Миколаєві визначили кращого співака з народу

31 травня в Каштановому сквері по вулиці Соборній відбувся заключний етап і суперфінал ІІ музичного марафону "Миколаїв співає на Соборній".

Організаторами творчого заходу виступили: ініціативна група проекту згуртування громади м. Миколаєва "Миколаїв:ми - коло", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу; управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради; Міський методичний центр клубної роботи. Партнерами музичного марафону стали: Миколаївський міський палац культури "Корабельний", Миколаївський міський палац культури та урочистих подій, Кульбакінський та Тернівський будинки культури.

За звання "Кращий співак Миколаєва" боролися надзвичайно талановиті, артистичні та емоційні вокалісти, які стали переможцями 4 етапів марафону. В музичному батлі зійшлися: Ксенія - переможниця І етапу, Максим - переможець ІІ етапу, Вадим - переможець ІІІ етапу і переможець ІV етапу - Олексій.

Суперфіналісти підкорювали присутніх, які зібралися на головні вулиці міста, вокальними даними, виконавською майстерністю і неймовірним артистизмом. Після чого глядачі проголосували різнокольоровими фішками за співака, який вразив їх найбільше. Саме містяни і визначили кращого співака Миколаєва - абсолютного переможця музичного марафону.

За підсумками голосування довгоочікувану перемогу здобув юний артист Максим.

Привітала суперфіналістів і вручила переможцю почесний кубок керівник проекту згуртування громади міста "Миколаїв:ми-коло", в рамках якого і проходив творчий захід, Олена Гойман.

Спеціальним призом було відзначено суперфіналіста Вадима. Сертифікат на проходження квест – кімнати "Шерлок Холмс в поисках невесты", що діє в Миколаївському міському палаці культури та урочистих подій, талановитому вокалісту вручила директор Палацу - Людмила Бондар. 
Окрім цього, усіх суперфіналістів було нагороджено білетами на танцювальне шоу "Аватар", що незабаром пройде в Миколаєві з нагоди 25-ти річчя народного ансамблю сучасного танцю "Каприз" ММПК "Молодіжний", та оригінальними футболками з надписом "Mykolaiv".

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости