Спорт | Николаев, 26 Июня, 2023

У Миколаєві відбувся перший з початку повномасштабного вторгнення турнір з самбо

Свежие новости: У Миколаєві відбувся перший з початку повномасштабного вторгнення турнір з самбо У Миколаєві відбувся перший з початку повномасштабного вторгнення турнір з самбо

У Миколаєві 25 червня відбувся відкритий Кубок міста з самбо серед підлітків 2009-2016 років народження. У змаганнях взяли участь учасники з різних регіонів України.

Про це кореспондентам Суспільного розповів суддя і перший заступник фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" Валерій Барський.

Відкриття заходу розпочалось з виконання гімну та парадної ходи самбістів і тренерів. Серед учасників і хлопці, і дівчата.

"В змаганнях беруть участь 120 учасників з міста Києва, Одеси, Вінниці, Миколаївщини – Очаків, Снігурівка, Одеська область — Арциз, Ананьїв. Три вікові групи. Це молодші юнаки, юнаки та юніори. В тих вагових категоріях, де чотири учасники – ми проводимо змагання по колу, мінімум — три сутички, які кожен учасник в цій категорії проведе", — розповів суддя змагань Валерій Барський.

 

В інших випадках передбачена олімпійська система на виліт. Це перший турнір з самбо в Миколаєві з початку повномасштабної війни, говорить ініціатор заходу — президент обласної федерації Артем Олійник.

"Запрошували інших спортсменів, учасників з інших регіонів або особисто в телефонній розмові, або виставляли на інтернет-платформі, що Миколаїв кличе до себе в гості. Ми десь три тижні витратили на підготовку даних змагань", — каже Артем Олійник.

 

Перемогу в своїй категорії здобув Єгор Пацюк, подолавши всіх суперників.

"Я боровся три сутички. Враження добрі. Майже звичайні, бо вже 10 років тренуюся, займаюся цим видом спорту", — розповів спортсмен.

За словами Єгора, з самого початку був налаштований оптимістично, хоча й більше практикує дзюдо.

"Спочатку відборовся на чемпіонаті України, посів 3 місце, потім я був в Одесі на відпочинку. Потім кілька тренувань відборовся і пішов на змагання", — говорить Єгор Пацюк.

У командному заліку пальму першості вибороли спортсмени з Миколаєва, другі – збірна Одеської області, бронза в Баштанки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты