Культура | Николаев, 24 Января, 2018

У Миколаєві презентують книгу «Дороги війни», присвячену Героям АТО

Свежие новости: У Миколаєві презентують книгу «Дороги війни», присвячену Героям АТО

25 січня о 13:00 в палаці культури головного управління Національної поліції відбудеться урочиста презентація книги «Дороги війни».

«Кропітка робота обласного центру пошукових досліджень та більше п'ятисот сторінок нарисів про військовослужбовців, які загинули під час протистояння російській агресії в Криму та на Сході країни, спогади миколаївців – учасників антитерористичної операції, про бойовий шлях військових підрозділів, що дислокуються на Миколаївщині, матеріали про участь в АТО медиків, діяльність військових капеланів, волонтерський рух. Прийдіть. Дізнайтесь. Згадайте. Вшануйте»,- закликав миколаївців голова облдержадміністрації Олексій Савченко.

Книга «Дороги війни» є логічним продовженням попереднього видання «Миттєвості війни».

Окремими блоками до книги включено фотоматеріали, надані бійцями ЗСУ та волонтерами. До видання також увійшли дані про наших земляків – учасників АТО, відзначених посмертно державними нагородами.

Видання надруковано у рамках Комплексної програми увічнення пам’яті учасників АТО, жертв воїн та політичних репресій у Миколаївській області на 2017 - 2020 роки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости