Политика | Николаев, 30 Октября, 2023

У Миколаєві поліція разом із працівниками ТЦК провели рейд по розважальних закладах

Свежие новости: У Миколаєві поліція разом із працівниками ТЦК провели рейд по розважальних закладах

У Миколаєві на вихідних правоохоронці провели комплексне відпрацювання Центрального та Інгульського районів, центральних вулиць, місць великого скупчення людей та розважальних закладів.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Зазначається, що у «рейді» брали участь патрульні поліцейські разом із колегами роти поліції особливого призначення, ювеналами Миколаївського райуправління поліції та військовослужбовцями Національної гвардії України, співробітниками територіальних центрів комплектування.

Такі заходи спрямовані насамперед на запобігання та припинення правопорушень, а також на підтримку публічної безпеки та порядку.

«Хочемо нагадати, що на Миколаївщині досі діє комендантська година. Згідно з розпорядженням Миколаївської обласної військової адміністрації на території Миколаївської області діє комендантська година з 00:00 до 05:00», – зазначили у поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости