Общество | Николаев, 2 Июля, 2021

У Миколаєві поліцейських привітали із Днем Національної поліції України

Свежие новости: У Миколаєві поліцейських привітали із Днем Національної поліції України

Сьогодні, 2 липня, напередодні святкування шостої річниці з Дня створення Національної поліції України у палаці культури ГУНП в Миколаївській області відбулися урочисті заходи за участю керівництва обласного главку поліції, силових відомств та представників місцевої влади, які заохотили поліцейських грамотами, подяками, відомчими подарунками, відзнаками та вручили службові автомобілі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Гості побажали всім присутнім невичерпних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі.

У свою чергу, начальник обласного главку поліції полковник поліції Сергій Шайхет привітав колег та подякував кожному за сумлінну службу. -Дякую за те, що, обравши раз і назавжди нелегкий шлях почесної і відповідальної служби в поліції, ви залишаєтесь вірним присязі, не зважаючи на труднощі й ризики, поставивши свій обов’язок перед власними інтересами.

Шана і велика повага ветеранам МВС. Прийміть щирі слова подяки за ваші мужні вчинки – нам є на кого рівнятись і чому у вас вчитись.

Зичу вам, колеги, витримки, сили, успіхів та нових звершень! А головне – з кожної зміни повертайтесь живими і неушкодженими, - зазначив у вітальному слові Сергій Шайхет.

По закінченню урочистостей солісти «Южного патруля» запросили усіх присутніх продовжити святкування ввечері на території міського яхт-клубу, де відбудеться концерт та розважальні заходи для дітей.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты