Криминал | Николаев, 24 Марта, 2023

У Миколаєві поліцейські затримали драгдилера та вилучили у нього наркотики на ₴300 тисяч

Свежие новости: У Миколаєві поліцейські затримали драгдилера та вилучили у нього наркотики на ₴300 тисяч

У Миколаєві поліція затримала 34-річного чоловіка, за продажу наркотиків.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Миколаївській області.

У ході санкціонованого обшуку у помешканні 34-річного фігуранта поліцейські виявили та вилучили 18 замаскованих посилок із психотропними речовинами, які вже були готові для відправки клієнтам, а також близько 70 грамів психотропної речовини амфетамін, приблизно 200 грамів «Альфа PVP», майже 100 грамів канабіса, 15 стартових пакетів мобільного зв’язку, електронні ваги, пакувальні матеріали, зіп-пакети та мобільні телефони. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку складає близько 300 тисяч гривень.

Зловмисник працював на інтернет-крамницю та збував психотропну речовину у різні куточки країни. А його щомісячний заробіток становив 50-70 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що нині чоловік є підсудним за скоєння аналогічного злочину.

Усе вилучене слідчі направили на експертне дослідження, після проведення якого буде вирішуватись питання щодо остаточної кваліфікації дій фігуранта.

Чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру попередньо за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах»).

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты