ДТП | Николаев, 19 Июня, 2023

У Миколаєві поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій постраждали двоє пасажирів

Свежие новости: У Миколаєві поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій постраждали двоє пасажирів У Миколаєві поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій постраждали двоє пасажирів

Вчора, 18 червня, близько 16:20 в районі вулиць М. Морської та В. Морської у обласному центрі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілей ВАЗ 2106 та Renault Megane. В результаті зіткнення транспортних засобів постраждали пасажири автомобіля Renault Megane 24-х та 45-ти років.

Постраждалих медики госпіталізували.

Подію слідчі кваліфікували за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження».

Встановлюються обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись за телефонами 098 351 0355 або 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости