ДТП | Николаев, 23 Февраля, 2020

У Миколаєві поліцейські оперативно розшукали автомобіль та водія, який, ставши учасником ДТП, втік з місця події

Свежие новости: У Миколаєві поліцейські оперативно розшукали автомобіль та водія, який, ставши учасником ДТП, втік з місця події

Сьогодні, 23 лютого, близько 14:10 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Обсерваторної і Шевченка сталось зіткнення мікроавтобусу Renault Master та автомобіля таксі Fiat Scudo, внаслідок чого Fiat перекинувся. З місця події водій Renault Master зник.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок автопригоди тілесних ушкоджень зазнала 28-річна пасажир таксі, яку госпіталізували до медичного закладу.

Неподалік місця аварії правоохоронці вилучили частину бамперу з держномером від транспортного засобу Renault Master та розпочали пошуки автомобіля і водія, причетного до автопригоди. 

У результаті вжитих спільних заходів поліцейські встановили особу водія та розшукали автомобіль, який чоловік покинув у мкрн Варварівка. 

Згодом 38-річний водій повернувся на місце аварії та зізнався, що саме він, перебуваючи за кермом Renault Master, став учасником ДТП та втік з місця події. Дізнавшись, що його розшукують правоохоронці, вирішив повернутись.

Наразі чоловік проходить медичне освідування на вміст алкоголю у крові.

Проте хто саме з водіїв та з яких причин допустив порушення, що призвело до ДТП, встановлять призначені експертизи та слідство. 

Попередньо слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Встановлюються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди. Тривають слідчі дії.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області звертаються із проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної ДТП, або мають записи з відеореєстраторів, що зафіксували зазначену автопригоду, корисні для слідства відомості повідомити за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або телефонувати 063-426-23-32, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты