Общество | Баштанка, 7 Ноября, 2023

У Миколаєві на ремонт дороги по вулиці Баштанська збираються витратити 18,7 мільйона гривень

Свежие новости: У Миколаєві на ремонт дороги по вулиці Баштанська збираються витратити 18,7 мільйона гривень

Адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Баштанська у приватному секторі в Інгульському районі.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт складає 18 мільйонів 760 тисяч 56 гривень. До 14 листопада триває процес подачі тендерних пропозицій, а на 15 листопада заплановано проведення аукціону.

Згідно з технічним завданням, переможець торгів має до 26 грудня 2023 року відремонтувати 6813 кв.м. дороги. Підрядник має розібрати асфальтобетонне покриття, розібрати поребрики та бортові камені, улаштувати дорожні корита, демонтувати плити та кільця на колодязях. Після цього підрядна організація повинна установити опори із плит та кілець, встановити чавунні люки, улаштувати основу та встановити бортові камені, улаштувати нове асфальтобетонне покриття дороги та тротуарів з використанням тактильної плитки.

Відмітимо, що до Держаудитслужби звернулась Бритавська Катерина з проханням відмінити цю закупівлю, а гроші передати на потреби ЗСУ.

"Не на часі проведення таких робіт. Війна триває. Асфальт ворога не допоможе знищити. Тому недоцільно ці кошти закатувати в дороги. Почекають. Гроші на ЗСУ!!!" - написала вона.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости