Криминал | Николаев, 14 Января, 2023

У Миколаєві двоє чоловіків побили та пограбували водія маршрутки

Свежие новости: У Миколаєві двоє чоловіків побили та пограбували водія маршрутки

У Миколаєві поліцейські затримали двох чоловіків за пограбування водія міського транспорту.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

До відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від 55-річного водія маршрутного таксі про те, що на кінцевій зупинці у одному із мікрорайонів міста на нього напали двоє невідомих. Зловмисники побили чоловіка та заволоділи його заробітком – 400 гривнями.

Отримавши орієнтування на нападників, правоохоронці розпочали пошуки. Упродовж години схожих за описом чоловіків помітив наряд патрульних поліцейських, однак, побачивши правоохоронців, ті почали тікати.

На одній із вулиць мікрорарйону Варварівка патрульні наздогнали зловмисників та доставили їх до відділу поліції, де слідчі затримали фігурантів в порядку статті 208 КПК України.

Грошові кошти потерпілого вилучили та повернуть власнику.

За скоєний злочин обом чоловікам 40-ка та 44-х років слідчі оголосили про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану»). Вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів.

У поліції нагадали, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах правового режиму воєнного стану, який нині діє в Україні, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання. В даному випадку грабіжникам загрожує до десяти років ув’язнення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты