Общество | Николаев, 1 Декабря, 2018

У Миколаєві активно оновлюють мережі зовнішнього освітлення

Свежие новости: У Миколаєві активно оновлюють мережі зовнішнього освітлення

У Миколаєві активно оновлюють мережі зовнішнього освітлення. Ще в 2016 році міським головою Олександром Сєнкевичем та депутатом від Корабельного району Наталією Горбенко було ініційовано встановлення нового LED - освітлення на славнозвісному «перегоні», який поєднує Широку Балку та Жуківське кільце. Тоді були встановленні стовпи та змонтовано нове LED-освітлення, якого раніше в Миколаєві не було.

Міський голова Олександр Сєнкевич тоді зазначав: «Люди мають бачити зміни на краще в нашому місті. І ми робитимемо усе можливе, аби вони були якісними та корисними». У рамках проекту було встановлено 140 нових енергозберігаючих LED - світильників.

Це був пілотний проект, який поклав початок впровадженню енергозбереження та підвищення безпеки на вулицях Миколаєва. В цьому році на «перегоні» проект був повністю завершено, паралельно закладено нову лінію навколо мкр. Намив. Вона має освітити берегову лінію. Швидкими темпами тривають роботи по заміні освітлення на вулицях приватного сектору в Корабельному районі, а саме: вул. Зорге, вул. Патона, вул. Литовченко, вул. Кубинська, провулок Ходарєва та інші. Але найбільш помітним для мешканців Корабельного району є реалізація проекту на проспекті Корабелів, що стала можливою завдяки депутатській підтримці, адміністрації району та департаменту енергоефективності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты