Политика | 31 Августа, 2022

У Маріуполі окупанти наказали будівельникам заливати бетоном трупи в розбомбленому драмтеатрі, – журналіст Невзоров.

Свежие новости: У Маріуполі окупанти наказали будівельникам заливати бетоном трупи в розбомбленому драмтеатрі, – журналіст Невзоров.

Окупаційна влада Маріуполя наказала будівельникам, які займаються відновленням розбомбленого Драмтеатру, не витягувати трупи загиблих мирних жителів, а просто заливати їх бетоном.

Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі російський журналіст-опозиціонер Олександр Невзоров.

«Мені пишуть старі приятелі, ще з того, мого минулого пітерського життя. Це будівельники, які ламанулися до Маріуполя на розпилювання величезних бюджетів «відновлення». Пишуть: «Тиждень кукуємо, сидимо склавши лапки, ці тупарі не везуть хлорку. Без хлорки аж ніяк. Де великі скупчення трупів (театр) там треба хлорку і тільки потім бетон, якщо просто лити бетон на трупи сморід якось пробивається навіть через товстий шар бетону. Коли знаходимо скупчення наказують шум не піднімати, трупи не витягувати, а тихо бетонувати», - повідомив Невзоров.

Нагадаємо, 16 березня окупаційні війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр, де переховувалися мирні жителі. Перед та позаду будівлі драматичного театру в Маріуполі були написи великими літерами «Діти» для пілотів авіації, але це загарбників не зупинило.

У квітні стало відомо, що в Маріуполі окупанти зачищають завали розбомбленого російськими військами Драматичного театру, знайдені тіла вивозять до селища Мангуш, де звалюють у траншею.

Розслідування Associated Press зазначає, що напад росіян на Драмтеатр у Маріуполі насправді був набагато смертоноснішим, ніж передбачалося, внаслідок чого загинуло близько 600 людей усередині та зовні будівлі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости