Происшествия | 4 Октября, 2019

У літака Ан-12 закінчилось пальне, 5 загиблих – міністр

Свежие новости: У літака Ан-12 закінчилось пальне, 5 загиблих – міністр

Літак Ан-12 аварійно сів поблизу Львова через закінчення пального, 5 осіб загинуло.

"За попередніми даними, 3 загиблих, 3 важко травмованих живих, 2 ще розшукують, продовжується рятувальна операція. Попередньо аварійна посадка здійснена у зв’язку з закінчення пального. Розпочато розслідування", - написав на своїй сторінці у Фейсбук міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Згодом міністр інфраструктури Владислав Криклій оновив свій пост, вказавши, що загиблих уже п’ятеро.  

Водночас Держслужба з надзвичайних ситуацій наразі повідомляє про 3 загиблих і 3 травмованих, яких уже деблокували з літака і госпіталізували в медичні заклади Львова.   

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що на 10:00 на місці події говорять про 5 загиблих, 2 живих, яких дістали з літака, і 1 живого, якого не можуть дістати.

 
 
 

За даними Криклія, під час виконання чартерного вантажного рейсу #UKL4050 літак Ан-12 авіакомпанії "Україна Аероальянс", який летів за маршрутом Віко (Іспанія) – Львів здійснив аварійну посадку на ґрунт в с. Сокільники, поблизу аеродрому.  

 
 
ФОТО ДСНС 

За попередньою інформацією, на його борту були 7 членів екіпажу та 1 супроводжуючий вантажу. 

 

Джерело: pravda.com.ua

 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости