Происшествия | 28 Сентября, 2018

У Києві наркоман поранив і взяв у заручники власну матір

Свежие новости: У Києві наркоман поранив і взяв у заручники власну матір

У Дарницькому районі Києва увечері 27 вересня хлопець взяв у заручники власну матір і випадково завдав їй ножове поранення

 
 

За попередньою інформацією, він був у стані наркотичного сп'яніння, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Інформатор".

Визволяти жінку з полону власного сина довелося кільком екіпажам поліції, швидкій допомозі та спецпризначенцям КОРД. Інцидент трапився на вул. Будівельників.

"У дворі, біля входу до під'їзду, лежали уламки скла і розбитий вазон із квітами. Можливо, жінка намагалася таким чином повідомити про те, що їй потрібна допомога. Поліція оточила квадрат біля під'їзду, після чого приїхав автобус зі спецпризначенцями. Бійці КОРД зайшли всередину і через 10 хвилин неадекватний хлопець уже лежав на підлозі в наручниках", — повідомили свідки.

 

Поранення жінки загрози для її життя та здоров'я не становлять. Сусіди цієї родини запевняють, що юнак завжди був тихим і спокійним. Під час огляду затриманого медики констатували у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости