Криминал | Еланец, 24 Апреля, 2019

У Єланецькому районі чоловік, після спроби зґвалтування неповнолітньої сусідки, намагався вкоротити собі віку

Свежие новости: У Єланецькому районі чоловік, після спроби зґвалтування неповнолітньої сусідки, намагався вкоротити собі віку

Ввечері 23 квітня до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про вчинення насильницьких дій відносно її 16-річної доньки.

З’ясувалось, що зловмисником є 26-річний раніше судимий сусід заявниці.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у час відсутності батьків за місцем мешкання постраждалої чоловік намагався її зґвалтувати. Дівчині вдалось вирватись і втекти від нападника, та розповісти про все матері.

Усвідомлюючи наслідки своїх дій, чоловік відправився до себе додому та, зачинившись у сараї, вчинив спробу суїциду через повішання.

Із зашморгу самогубцю зняли поліцейські, які оперативно прибули на виклик. Правоохоронці надали йому необхідну допомогу та викликали швидку.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознакам ч. 3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої особи», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події, призначено проведення ряду експертиз.

Під процесуальним керівництвом прокуратури вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты