Криминал | 28 Февраля, 2024

У ДБР прокоментували накладення арешту на будівлі «Сінево»

Свежие новости: У ДБР прокоментували накладення арешту на будівлі «Сінево»

Держбюро розслідувань заявило, що після накладення арешту на головний офіс і центральну лабораторію мережі «Сінево» жодних перешкод у наданні медичних послуг «не виникало та не виникає й сьогодні».

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Там кажуть, що ще з 2022 року здійснюють досудове розслідування за фактом вчинення службовцями одного з міністерств, Фонду держмайна та держпідприємства Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА можливого незаконного відчуження цілісного-майнового комплексу державного підприємства.

Під час розслідування правоохоронці досліджували законність перереєстрації частини цілісного-майнового комплексу на третіх осіб. У 2022 році слідчий суддя за клопотанням прокурора наклав арешт на ці приміщення, кажуть у ДБР.

«Підкреслимо, що жодних слідчих дій стосовно вказаного медичного підприємства, які перешкоджали би здійсненню його діяльності, не проводилось, і після накладення арешту на держмайно у 2022 році жодних перешкод у наданні медичних послуг не виникало та не виникає й сьогодні», — йдеться у повідомленні.

У ДБР наголосили, що вказаний арешт неодноразово був предметом судових оскаржень, які залишили ухвалу слідчого судді в силі. Кримінальне провадження розслідується за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости