Политика | Южноукраинск, 20 Апреля, 2023

У чотирьох школах Южноукраїнська відремонтують захисні укриття за ₴3,5 млн

Свежие новости: У чотирьох школах Южноукраїнська відремонтують захисні укриття за ₴3,5 млн

Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради уклало договори на поточні ремонти укриттів у чотирьох ліцеях міста на загальну суму у 3 мільйона 564 тисячі 55 гривень.

Про це свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro.

Договори уклали без використання електронної системи, тобто без проведення аукціонів.

У ліцеї №1 роботи оцінили в 893 тисячі 429 гривень, ліцеї №2 — 726 тисяч 926 гривень, №3 — 868 тисяч 564 гривні, ліцеї №4 — в 1 мільйон 75 тисяч 136 гривень.

Підряди віддали двом фізичним особам-підприємцям.

ФОП Каспер Віталій Валерійович буде ремонтувати укриття в ліцеї №1 і №4. Він був зареєстрований 6 січня 2022 року у селі  Станіславчик Первомайського району Миколаївщини. Це його перші великі підряди у сфері державних закупівель. До цього, протягом березня і квітня 2023, Віталій Каспер мав договори на невеликі суми з відділом культури, мистецтва та туризму Врадіївської селищної ради на продаж будматеріалів.

Договори на ремонти укриттів у ліцеях №2 і №3 уклали з Валентином Митком. Він зареєстрований у селі Чаусове Друге Первомайського району Миколаївської області з 1 жовтня 2021 року. Раніше у сфері держзакупівель він кілька разів співпрацював з управлінням освіти Южноукраїнської міськради — чистив системи водовідведення від опалого листя.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости